5 aparte manieren om een klein beetje geld bij te verdienen

1289291_99716543Wie houdt er nou niet van wat extra geld in zijn portemonnee? Wij hebben 5 manieren voor je op een rijtje gezet om een klein beetje extra geld bij te verdienen. Rijk wordt je er niet van, maar het kost ook niet superveel moeite!

1. Zegeltjes sparen bij de supermarkt

Een aantal supermarkten verkopen koopzegels. Bij elke euro aan boodschappen mag je zegels kopen en als je een aantal zegels bij elkaar hebt gespaard kun je ze inleveren en ontvang je jouw inleg terug + een klein stukje rente. Zo is de rente op de koopzegels van de Albert Heijn 6% en levert zegeltjes sparen dus meer op dan wanneer je het geld op een spaarrekening laat staan!

Andere supermarkten met koopzegels zijn:

  • Jumbo – je krijgt 4% rente bij hen
  • Plus – zij bieden 50% winst op hun spaarkaart
  • Hoogvliet heeft een speciale klantenkaart met een spaarsysteem. Bij hen ontvang je 6% rente!

2. Meedoen met online spaarprogramma’s

Er zijn diverse sites die in ruil voor jouw aandacht een kleine betaling willen geven. Je ontvangt emails met reclames of enquêtes en ontvangt punten als je deze bekijkt of invult. Wanneer je voldoende punten hebt kun je ze inruilen voor geld op je rekening.

3. Wie schrijft die blijft!

Er zijn ook een aantal websites waar je tegen betaling teksten kunt schrijven. Twee voorbeelden hiervan zijn Plazilla en Textbroker. Plazilla werkt met inkomsten uit advertenties en bij Textbroker krijg je juist per woord betaalt. Dit kan leuk oplopen!

4. Sportief geld verdienen

Hou jij van sporten? Dan kan Gympact een manier zijn om een leuk zakcentje te verdienen. Gympact is eigenlijk bedoelt als een soort motivatie-programmaatje voor mensen die moeite hebben om te gaan sporten, maar juist als je géén motivatie-problemen hebt kan het een leuke manier zijn om wat geld te verdienen aan al die luie donders die zich niet aan hun belofte houden om te gaan sporten 😉

5. Mysteryshoppen

Sommige bedrijven willen graag weten hoe klantvriendelijk hun personeel is en huren hiervoor een mysteryshopper in. Dit houdt in dat je naar een winkel gaat, daar een aantal opdrachten uitvoert en hier een verslagje over schrijft. Je verdient ongeveer €10 per bezoek aan een winkel en bent hier ongeveer een uur mee bezig. Als je het combineert met winkelbezoeken die je toch al moest doen ben je er vaak zelfs nog minder lang mee bezig omdat je meerdere dingen tegelijk kunt combineren!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge