Er op uit met de Rotterdampas

bloesemWoon je in omgeving Rotterdam of ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar deze omgeving? Met de Rotterdampas kan je veel korting krijgen op verschillende activiteiten en attracties in omgeving Rotterdam! En hij is voor iedereen beschikbaar!

Rotterdampas

De Rotterdampas is een kortingspas waarmee je bij allerlei bedrijven in de regio korting krijgt of zelfs mee kunt doen aan gratis acties. Je kunt hierbij denken aan acties zoals goedkoop naar de dierentuin gaan, een keer een gratis ijsje halen of voor de helft van het geld naar het theater gaan. De Rotterdampas kost afhankelijk van je inkomenssituatie tussen de €5 en €60 euro, en die kosten haal je er in een jaar tijd gemakkelijk uit!

Er zijn aanbiedingen die het hele jaar door gelden, maar je ontvangt daarnaast ook eens per kwartaal een blad met aanbiedingen die één seizoen geldig zijn. Zo kun je in de lente aanbiedingen verwachten zoals bij de lammetjes op de kinderboerderij kijken, terwijl in de winter juist vaak aanbiedingen gelden voor de sauna.

Waarom een Rotterdampas?

Als je aan het besparen bent trap je al snel in de valkuil om geen leuke dingen meer te doen, omdat alles geld kost. Met de Rotterdampas in je zak wordt deze drempel al een stuk lager, omdat je er van tevoren voor hebt betaald. Het is dan juist zaak om zoveel mogelijk gratis leuke dingen te doen, om de pas terug te verdienen!

Rotterdampas is uniek!

Amsterdam heeft de ‘Stadspas’, Utrecht de ‘U-pas’ en Den Haag de ‘Ooievaarspas’. Toch is de Rotterdampas uniek, als je hem vergelijkt met de drie andere passen:

  • De Rotterdampas kun je ook aanvragen als je geen inwoner bent van Rotterdam en omstreken, terwijl je voor de andere passen wél in Amsterdam, Utrecht of Den Haag moet wonen
  • De Rotterdampas kun je ook aanvragen als je geen minimum-inkomen hebt. De overige drie passen mag je alleen aanvragen als je aan een inkomenseis voldoet.

Kun je de Rotterdampas terugverdienen?

Jazeker! Zelfs bij het duurste tarief van €60 kun je de Rotterdampas in een jaar tijd makkelijk terugverdienen. Een rekenvoorbeeldje:

  • Met €17 korting naar dierentuin Blijdorp
  • Gratis naar Duinrell (normaal kaartje kost €20)
  • Gratis naar Plaswijckpark (normaal kost dat €11)
  • €10 korting op een bibliotheekabonnement bij de Rotterdamse bibliotheek

Alleen al met deze 4 activiteiten kom je op een korting van €58 uit. Je hebt de Rotterdampas dan bijna terugverdiend. Vanaf dat moment is alle korting die je krijgt dus ‘winst’. Je kunt de Rotterdampas aanvragen via de website.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Er op uit met de Rotterdampas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge