Ook dit jaar: gratis met de trein met het boekenweekgeschenk!

Beter laat dan nooit: ik wil jullie er graag nog even op wijzen dat je ook dit jaar weer gratis met de trein kunt met het boekenweekgeschenk. Dit gratis reizen is dit jaar op 2 april.

Gratis met de trein: traditie

Net als elk jaar kun je één dag gratis met de trein als je in het bezit bent van het boekenweekgeschenk. Het boekenweekgeschenk is dan dus eigenlijk je treinkaartje. Ik vind dit altijd een leuke actie waar ik elk jaar weer even aandacht aan geef. Zelf gaan we ook elk jaar gratis op pad met het boekenweekgeschenk. Het enige nadeel is dat je zeker niet de enige bent; het is deze dag altijd erg druk in de trein… Maar da’s ook niet gek, natuurlijk, want zo vaak gebeurt het niet dat je gratis met de trein kunt!

Hoe werkt het?

Als je komende week een Nederlands boek koopt met een minimale waarde van 12,50, dan krijg je daarbij het boekenweekgeschenk. Dit boekenweekgeschenk neem je op zondag mee in de trein en kun je aan de conducteur laten zien als je wordt gecontroleerd. Je mag dan gratis reizen. That’s it! 😀

Kortom: een leuke actie denk ik zo!

 

Ga jij gebruik maken van deze actie? En zo ja: waar gaat de reis naartoe? 🙂

 

PS: bol.com doet ook mee aan deze actie en heeft momenteel een actie met gratis verzending van de top 1.000 van Nederlandse boeken. (Als je via deze link een boek bij Bol bestelt ontvangen wij hier een kleine vergoeding van die we gebruiken om de hostingkosten van Positief Besparen te betalen.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge