Valentijnsdag: 3 goedkope cadeau-ideetjes (+ give-away!)

koekjesOndanks dat Valentijnsdag erg commercieel is vinden wij het toch altijd leuk om op die dag wat extra aandacht aan de liefde te besteden. Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn als de folders en reclames je willen laten geloven! Wij hebben 3 leuke, goedkope cadeau-ideetjes voor je op een rijtje gezet. Daarnaast bevat deze post ook een leuke give-away van het bedrijf Boefjespost!

Idee 1: een pot met waardebonnen voor goedkope dates

9095240_f260Dit idee kwam ik tegen op Pinterest en ik vond het erg leuk! Hiermee kun je het hele jaar door weer inspiratie opdoen voor leuke dates die het dagelijkse leven romantisch houden. En een leuke date hoeft niet persé veel geld te kosten, het gaat erom dat je samen bent en dat je het leuk hebt samen. (Als je op het plaatje klikt kom je op een site met nog 25 andere ideetjes)

 

Idee 2: organiseer een verrassings-chocofondue

Chocoladefondue is romantisch en leuk om te doen. Bovendien kost het relatief weinig en heb je direct gegeten 😉 Bij winkels als de Action of de Xenos kun je vaak goedkoop een chocoladefondue en benodigdheden kopen. Fruit kun je vers kopen of als je dat te duur vindt kun je ook kiezen voor diepvriesfruit. Daarnaast kun je ook spekkies, lange vingers en andere zoete lekkernijen gebruiken om in de chocolade te dopen.

Idee 3: maak een romantische playlist

Een leuk, gratis cadeautje is een romantische playlist maken via Spotify. Op deze playlist zet je dan allerlei liedjes die iets betekenen voor jullie samen of die een rol spelen in jullie relatie. Bijvoorbeeld:

  • Een liedje dat werd gespeeld tijdens het eerste concert dat jullie samen bezochten
  • Een soundtrack van een film die jullie samen hebben gezien
  • Het liedje dat werd gedraaid op jullie bruiloft

 

En dan nu: de give-away!

Deze give-away is gesponsord door Janita van Boefjespost. Boefjespost is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nostalgische en hippe geboortekaartjes; ook hebben ze een speciale budgetlijn met geboortekaartjes die je al kunt bestellen vanaf €1 per stuk! En om het nog leuker te maken krijg je tot 28 februari 5% korting bij een besteding vanaf €169, als je gebruik maakt van de kortingscode positiefbesparen !

Naast geboortekaartjes worden er op Boefjespost ook prentkaarten verkocht, en van deze prentkaarten mag ik 6 pakketjes weggeven! De pakketjes bevatten uiteraard ook een aantal Valentijns-prentkaarten 😀

a Rafflecopter giveaway

 

Ook deze keer zijn we erg benieuwd wat jullie vinden van de give-away!  

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Valentijnsdag: 3 goedkope cadeau-ideetjes (+ give-away!)

  1. Hartstikke leuk! Ik heb ook mee gedaan.
    ‘k Moet je wel eerlijk zeggen dat ik nog helemaal niet heb nagedacht over Valentijnsdag…. hm, maar eens doen. Ik vind jouw idee”en in ieder geval leuke beginners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge