Verdien een klein extraatje met online spaarprogramma’s

Concept photo of a pet rodent in a wine glassIk verdien regelmatig een klein extraatje bij door middel van verschillende online spaar-programma’s. Niet elke site is echter even betrouwbaar of verdient even goed. Daarom heb ik een korte vergelijking van een aantal bekende online spaarprogramma’s gemaakt waar je geld kunt verdienen in een muisklik…

 

Online sparen door te klikken

Via diverse sites kun je een klein extraatje verdienen door te klikken op de advertenties die zij jou aanbieden. Je ontvangt een mailtje, klikt op de link die hierin vermeld staat en ontvangt hiervoor een kleine beloning van bijvoorbeeld 1 cent per klik. Ook kun je een grotere beloning krijgen, bijvoorbeeld als je een product koopt via zo’n spaarprogramma of als je jezelf aanmeldt voor een nieuwsbrief.

Even tussendoor…

Het grote voordeel van online spaarprogramma’s is dat je er niet veel tijd aan hoeft te besteden. Het kost nog geen minuut om een mailtje te openen en op de link te klikken die erin staat. Daarentegen zijn de beloningen voor het klikken ook niet zo groot en kan het dus wel even duren voor je een uitbetaling kunt aanvragen.

Grote verschillen

Ondanks dat alle spaarprogramma’s volgens hetzelfde principe werken, hebben ze toch ook grote verschillen. Bijvoorbeeld in de bonus als je jezelf aanmeldt. Toch hoeft een hoge bonus niet te betekenen dat je sneller een uitbetaling krijgt; houdt ook rekening met het minimumbedrag dat je nodig hebt voor je kunt laten uitbetalen! Hieronder een klein overzichtje:

 

Naam Euroclix  MoneyMiljonair  Cashbackkorting  Zinngeld 
Aanmeldbonus €1,95 €1,25 €7,50 Cadeaubon van €10
Klikken op emails Ja, 1 cent per email Ja, 1 cent per email Ja, 1 cent per email Ja, 1 cent per email
Enquettes Ja, wisselende bedragen Ja, wisselende berdragen Ja, maar voor lage bedragen Nee
Aangesloten webshops / aanbiedingen Meer dan 1.900 Meer dan 1,700 914 lopende acties Onbekend
Uitbetaling vanaf €10 €12,50 €25 €15

 

Welke spaar-programma’s doe jij aan mee?

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Verdien een klein extraatje met online spaarprogramma’s

  1. Pingback: Niet op tijd begonnen met de cadeautjes? Zo kun je toch nog besparen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge