Vergeet niks meer met Producteev

lijst2Ben jij ook zo iemand die vergeet om naar leuke gratis evenementen te gaan? Of laat jij regelmatig kortingsbonnen of cadeaubonnen verlopen omdat je vergeten bent dat je ze hebt? Het programmaatje Producteev kan je voortaan helpen om niks te vergeten op bespaargebied!

Producteev

Producteev is een webapplicatie en mobiele app waarop je to do lijsten kunt bijhouden. Je kunt voor diverse projecten de taken bijhouden en afvinken wat je hebt gedaan. Zo hebben wij zelf een project ‘verhuizing’, ‘cadeaubonnen’ en ‘verlanglijstje voor het huis’. Op die manier houden we taken en wensen overzichtelijk en kunnen we ook lekker afstrepen wat we al hebben gedaan. Er is weinig dat meer voldoening geeft dan een lange lijst met taakjes steeds korter zien worden!

Hoewel er verschillende programma’s waarmee je zulke lijstjes kunt maken heeft Producteev bij ons een streepje voor ten opzichte van lijstjes in Outlook of eenvoudigere lijstjes-makers zoals RememberTheMilk. Dat streepje voor is de ondersteuning voor meerdere gebruikers: Heel Producteev is opgezet rond samenwerken aan projecten. Daarnaast kun je Producteev via de site gebruiken, maar ook op smartphones, tablets, etc. Even snel een taak afvingen als je tijdens het wachten op de bus een telefoontje hebt gepleegd is dus zo gedaan!

Projecten die geld besparen

Naast het plannen van allerlei taken kun je ook projecten aanmaken waarmee je geld kunt besparen. Een aantal projecten die je in Producteev zelf kunt aanmaken en die geld of tijd kunnen besparen zijn de volgende:

 • Een lijst met alle cadeaubonnen die je nog hebt liggen. Je kunt instellen dat je een melding krijgt wanneer de cadeaubon bijna verloopt. Op deze manier hoef je nooit meer cadeaubonnen weg te gooien!
 • Een lijst met alle gratis evenementen die je leuk lijken. Hoe vaak gebeurt het niet dat je pas in de krant leest dat een evenement dat je zo leuk leek inmiddels al is geweest? Door dit soort evenementen direct op een lijst te zetten mét de datum erbij, hoef je nooit meer iets te missen
 • Een lijst met alle wensen die je hebt op materieel gebied. Zo heb je altijd een verlanglijstje bij de hand als iemand je vraagt wat je voor je verjaardag wilt. Ook kun je gericht op zoek gaan naar de spullen op je lijstje als je in een kringloopwinkel bent. Als derde voordeel houdt het je gefocust als je gaat winkelen.
 • Een lijst met dingen die je aan andere mensen hebt uitgeleend en wanneer je ze terug wilt. Op die manier raak je niet ongemerkt spullen kwijt.

Geld besparend…

Zoals je ziet kan het bijhouden van een takenlijstje behoorlijk wat geld besparen. Dus waar wacht je nog op?!

 

[bol_product_links block_id=”bol_512c95e424552_selected-products” products=”1001004005752454″ name=”gtd” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”000000″ link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Vergeet niks meer met Producteev

 1. waar wacht ik nog op?
  eeeeh een gratis I-pod/tablet of hoe die dingen ook mogen heten, met een gratis abonnement erbij.

  Ik zet mijn lijstje al jaren in outlook.
  Dat werkt ook prima
  (nou ja tot mijn computer vorige maand crashte dan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge