Besparen op de kosten voor een slotenmaker

klussenEen slotenmaker is vaak duur. Hij moet sowieso al langs komen omdat het vaak niet mogelijk is om het slot naar de slotenmaker te brengen. Daarnaast betaal je nog eens voor de tijd dat de slotenmaker bezig is en zijn de materialen die door de slotenmaker worden gebruikt over het algemeen ook nog eens fors duurder dan wanneer je de materialen zelf los op de kop zou tikken. Maar hoe kun je eigenlijk besparen op bijvoorbeeld sloten vervanging?

Dit bericht is een advertorial die is geschreven door 123slotenservice. 

Hoe kun je besparen op de kosten voor het vervangen van een slot? Hier zijn 2 manieren voor:

1. Doe het zelf

De meest voor de hand liggende methode om te besparen is eigenlijk gewoon door het zelf te doen. Sloten zijn overal te koop en het monteren is vaak een fluitje van een cent met de bij het slot gevoegde instructies en handleidingen. De uitleg wordt vaak duidelijk gemaakt door middel van talloze plaatjes waardoor het eigenlijk voor iedereen wel te doen is om zelf een slot aan te brengen of een bestaand slot te vervangen.

2. Zoek een goedkope slotenmaker

Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet zelf met sloten aan de slag te gaan. De meest gehoorde is wel dat men het niet aandurft om het zelf te doen. Op zich is dat prima te begrijpen; het gaat wel om de veiligheid van de woning en je weet eigenlijk pas na een poging tot inbraak of het slot goed zijn werk heeft gedaan maar soms is het dan al te laat.

Je kunt er daarom voor kiezen om de klus door een slotenmaker te laten uitvoeren. Om alsnog niet de hoofdprijs te betalen, kun je op zoek gaan naar een goedkope slotenmaker. Vaak zijn slotenmakers in de buurt goedkoper in verband met de voorrijkosten. Het kan de moeite waard zijn om bij slotenmakers in de buurt navraag te doen over de verwachte kosten zodat je op basis daarvan een goedkope slotenmaker kunt uitzoeken. Je hebt dan beter een beeld bij de juiste prijs voor de klus dan wanneer je het beperkt tot één enkele slotenmaker.

Ook kun je natuurlijk op Werkspot zoeken naar een goedkope slotenmaker.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge