Give away: Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen

boedhaNog een paar dagen en dan begint het nieuwe jaar! Voor veel mensen hΓ©t moment om te starten met hun goede voornemens. Een van deze goede voornemens kan zijn om de hypotheek versneld af te lossen. Om het jaar extra feestelijk in te luiden geven wij daarom het boek Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen cadeau aan een van onze volgers! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op dit boek!

Ons goede voornemen…

Ons goede voornemen is om in 2015 elke week een leuk artikel over besparen en consuminderen met flair en plezier te plaatsen. Om het jaar extra leuk in te luiden geven we direct een cadeautje weg: het boek Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen van Marieke Henselmans. We hopen dat we iemand hier heel blij mee kunnen maken!

Hoe kun je dit boek winnen?

Voor deze give away maken wij gebruik van het tooltje Rafflecopter. Door verschillende acties te ondernemen kun je de kans dat je deze prijs wint vergroten. Zo kun je ons volgen op Twitter, een bericht delen op Twitter (dit kan dagelijks, als je wilt. Voor elke keer dat je het bericht deelt krijg je een extra lot in de loterij) en ons volgen via Facebook.

Het is voor ons ook de eerste keer dat we gebruik maken van Rafflecopter, dus we hopen dat het allemaal goed gaat πŸ˜‰ We wensen jullie in elk geval allemaal veel succes en hopen dat jullie het een leuke actie vinden! πŸ™‚ Als dit het geval is, laat het ons dan weten, want dan gaan we kijken of we vaker een give away kunnen organiseren!

 

Klik hier om naar Rafflecopter te gaan en kans te maken op het boek Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

10 thoughts on “Give away: Eigenwijs Je Hypotheek Aflossen

    • Jammer dat je dat niet leuk vindt. Wij vinden dat juist zo leuk aan Rafflecopter, dat het ook direct meer aandacht voor de herstart van Positief Besparen oplevert πŸ™‚ Maar je kan de Facebook optie ook aanvinken zonder hem daadwerkelijk te volgen (niet doorvertellen hoor πŸ˜› πŸ˜‰ )

  1. Leuke actie. Ik heb het boek al gelezen en doe niet mee. Ook ik wil eigenlijk niet mijn prive naam gekoppeld hebben aan mijn blog. Volgens mij gebeurd dat dan wel.

  2. Leuk zeg, ik wil graag meedoen!
    Ik heb mij via Facebook aangemeld, maar ik weet niet helemaal of het goed is gegaan :$
    Ik had nog nooit van rafflecopter gehoord, dus geen idee of ik het goed heb gedaan! Ik wacht het wel af πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge