Geld verdienen met Klezzer

piggyEr is weer een nieuwe manier om wat extra bij te verdienen via internet: Klezzer! Toen ik hierover las wilde ik het uiteraard direct uitproberen. En wat ik er tot nu toe van vind, dat kun je lezen in deze blogpost.

Wat is Klezzer?

Klezzer is een website waar je reviews op kunt vinden. Deze reviews kunnen je helpen om het juiste product te vinden dat je nodig hebt. Maar deze reviews moeten natuurlijk door iemand geschreven worden. Klezzer betaalt daarom een klein bedragje voor reviews die jij schrijft.

Hoe werkt Klezzer?

Inschrijven

Als eerste schrijf je jezelf in. Dit kan heel gemakkelijk via Facebook of via LinkedIn. Ook kun je jezelf via email aanmelden om lid te worden van Klezzer.

Reviews schrijven

Vervolgens kun je direct reviews gaan schrijven van producten die je in je bezit hebt. Je kunt hierbij denken aan elektronische apparaten, maar ook zaken als boeken, DVDs en CDs kun je reviewen. De reviews worden op een aantal punten beoordeeld:

  • Aantal woorden
  • Aantal plus- en minpunten dat je opnoemt
  • Aantal foto´s dat je erbij plaatst (als je door middel van een QR code aangeeft dat je de foto net hebt gemaakt krijg je nog meer punten)
  • Aantal keer dat de review is gedeeld op sociale media

Punten verdienen

Op basis van je reviews en de criteria verdien je punten voor je review. Hoe meer punten je hebt, hoe meer geld je aan het eind van de week ontvangt. Je kunt punten krijgen door heel veel reviews te schrijven, maar je kunt er ook voor kiezen om heel veel aandacht aan één recensie te besteden en hiermee het maximale aantal punten te verdienen. Ook kun je ervoor kiezen om de reviews in de loop van de tijd aan te vullen met foto´s en extra informatie, waardoor je review steeds meer punten waard wordt.

Zaterdagnacht = uitbetaling

Elke week op zaterdagnacht vindt de uitbetaling plaats. Er wordt dan gekeken naar het aantal punten dat je hebt en op basis daarvan ontvang je (naar rato!) een gedeelte van het geld dat die week door de totale Klezzer-community is verdiend.

Bonussen

Naast dat je wekelijks geld verdient met de reviews die je hebt geplaatst, kun je ook geld verdienen met een aantal andere acties:

  • Elke maand kun je schrijver van de maand worden en hier tot €3 mee verdienen. Om schrijver van de maand te worden moet je de meeste punten hebben verdient met reviews schrijven
  • Je kunt ook verwijzer van de maand worden. Je wordt verwijzer van de maand door veel mensen via jouw link aan te melden bij Klezzer. De links in dit artikel zijn bijvoorbeeld zulke verwijzingslinks en als je via die link lid wordt, kan ik verwijzer van de maand worden.
  • Als laatste kun je verspreider van de maand worden. Dit kun je worden door je reviews te delen via social media.

Werkt Klezzer echt?

Ik heb het inmiddels één week uitgeprobeerd en heb de afgelopen week €3,42 verdient. Om dit te bereiken moest ik wel 25 producten reviewen. Erg hard gaat het dus (nog) niet, maar na het schrijven blijf je wél elke week geld verdienen met je reviews en dat vind ik dan wel weer interessant eraan.

Update:

Inmiddels ben ik een kleine 2 maanden bezig met Klezzer. Soms schrijf ik nog wat, maar eigenlijk niet veel. Toch ontvang ik elke week nog een klein beetje inkomsten over de reviews die ik heb geschreven! Ik vind dit dus wel een aanrader. Vergeleken met bijvoorbeeld Euroclix heb je al snel een klein beetje passieve inkomsten. Natuurlijk niet genoeg om van te leven, maar alle kleine beetjes helpen.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Geld verdienen met Klezzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge