Opnieuw gratis met de trein met het Boekenweekgeschenk!

boek2Volgende week is het weer Boekenweek en ontvang je het Boekenweekgeschenk bij alle Nederlandse boeken die je koopt. En met het Boekenweekgeschenk kun je flink wat geld besparen op een treinkaartje! Het is dus beter om nog even te wachten als je van plan bent om een boek te gaan kopen!

Boekenweek

Van 12 t/m 20 maart is het Boekenweek. Als je tijdens deze week een Nederlandstalig boek koopt krijg je het Boekenweekgeschenk er gratis bij. Dit jaar is dit het Boekenweekgeschenk Broer van Esther Gerritsen. Hiernaast worden door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd zoals lezingen, schrijfwedstrijden en theatervoorstellingen. Vele hiervan zijn gratis te bezoeken!

Gratis met de trein!!

Een jaarlijks terugkerende actie in de Boekenweek is dat je tijdens de laatste zondag van dit evenement gratis met de trein mag als je het Boekenweekgeschenk bij je hebt. Om het Boekenweekgeschenk te bemachtigen kun je twee dingen doen:

  • Lid worden van de bibliotheek. Je ontvangt dan tijdens de Boekenweek het Boekenweekgeschenk én een boekenbon van €5
  • Voor minstens €12,50 aan Nederlandse boeken kopen. Hier ontvang je ook het Boekenweekgeschenk bij.

Wanneer je dus graag een uitstapje wilt maken dat wat verder weg is, kan het de moeite lonen om het Boekenweekgeschenk te bemachtigen. Een retourtje Leeuwarden – Maastricht is bijvoorbeeld ruim €50, maar als je deze zondag met het Boekenweekgeschenk reist, reis je in principe gratis! (Op de kosten van het boek dat je hebt gekocht na!)

Wachten met boeken kopen

Als je graag mee wilt doen met deze fijne actie, kun je beter even wachten met het kopen van Nederlandstalige boeken. Ook als je niet van lezen houdt kun je meedoen; je kunt dan een boek aan iemand anders cadeau doen en zelf gebruik maken van het gratis reizen met het Boekenweekgeschenk.

Veel reis- en leesplezier!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge