Help Positief Besparen om een give away te organiseren!

merry go roundZoals de vaste lezers wel weten houden wij van give aways! Alleen is de website nog niet groot genoeg dat bedrijven ons spullen geven om weg te geven, dus meestal draait het erop uit dat ik zélf iets koop en weggeef. Maar nu kunnen jullie ons helpen zodat ik eens wat duurs weg kan geven….

Ik doe mee aan een wedstrijd

Een poosje geleden heb ik gesolliciteerd op de functie achtbaantester! Ten eerste omdat ik dol ben op pretparken, maar daarnaast leek het me ook een leuke kans om in al die pretparken uit te zoeken welk pretpark nou het meeste waar voor je geld geeft, zodat ik daar op Positief Besparen over kon schrijven. En als laatste had ik me ook al bedacht: als ik win, dan geef ik mijn kaartjes voor de Efteling weg! Want daar heb ik namelijk zelf al kaartjes voor gekocht, en twee keer gaan is een beetje teveel van het goede 😉

Ik dacht eigenlijk dat er op basis van de brief iemand zou worden uitgekozen, maar het bleek dus een actie te zijn geworden waarbij mensen op jou kunnen stemmen. Eerlijk gezegd: stemmen werven is echt helemaal niks voor mij! Maargoed, ik wil wel heel graag winnen! Want inmiddels heb ik al zóveel leuke ideetjes om uit te gaan zoeken in die pretparken, dat ik het toch ook weer moeilijk vind om het nu los te laten (al heb ik hier wel serieus over nagedacht!!)

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Uiteraard door te stemmen op mij (Danielle Bol-Koster)! Dit kan ook rechtstreeks via de groene knop hier onder:


Maar daarnaast zou het ook echt super helpen als jullie allemaal op Facebook zouden willen vragen of mensen op mij willen stemmen. Daarom heb ik het volgende bedacht: Ik organiseer die give-away gewoon alvast! Onder voorbehoud. Als ik alsnog niet win dan houdt het helaas op. Maargoed…. Je kunt dus kans maken om ze te winnen op de volgende manieren:

 • Door te stemmen
 • Door over de actie te tweeten
 • Door over de actie te Facebooken
 • Door dit bericht te delen op Bloglovin
 • Door over de actie te bloggen
 • En uiteraard geef ik zoals altijd ook gewoon een bonuskans!

 

a Rafflecopter giveaway

Duimen jullie met me mee? 🙂

Print Friendly, PDF & Email

12 thoughts on “Help Positief Besparen om een give away te organiseren!

 1. Goh, ik had niet gedacht dat jij/jullie dat zouden doen. Het is zó meegaan in de trend en het is nergens voor nodig. Ik ga dus niet helpen. Verder ben ik absoluut fan van jullie en heb ik heel wat aan de goede tips.

  • Hoi Jonne,

   Ik denk niet dat ik je goed begrijp. Welke trend bedoel je?! Wij willen gewoon graag een serie schrijven over besparen in pretparken, maar hebben zelf ook niet de middelen om voor al die pretparken kaartjes te kopen. Fijn dat je trouwens nog wel fan blijft 😉 Hierna zal ik ook niet snel meer meedoen aan dit soort acties, overigens 😉

  • Omdat ik je reactie erg negatief vond. Mensen lijken snel te vergeten dat deze site door een persoon word gerund en niet door een bedrijf en dat alle give aways tot nu toe dus uit onze eigen zak betaald worden. Ik zou mijn eigen kaartjes voor de Efteling ook via Marktplaats kunnen verkopen, maar ik kies ervoor om ze weg te geven als ik deze actie win. Waarom? Omdat wij dat gewoon ontzettend leuk vinden om dingen weg te geven. Dus ik laat mijn plezier daarin niet verpesten door zwartkijkers.

   • Ik vind het jammer dat je me een zwartkijker noemt, jij en ik denken er gewoon anders over dat is alles. Dat je zelf dingen uit eigen zak wilt betalen is een keuze, dat vraagt echt niemand van je. Als je de kaartjes op marktplaats wilt verkopen is dat toch ook prima, niemand misgunt je die extra inkomsten. Maar mensen vragen iets voor je te doen in ruil voor iets wat je later weer in kan trekken vind ik apart ja. Ik had trouwens al op je gestemd toen je je eerste blogje plaatste want ik vind je enthousiasme leuk, ik had het alleen niet gemeld omdat ik dat niet zo nodig vind, je ziet de stemmen toch wel oplopen.

 2. wat ontzettend gaaf dat je hebt gewonnen, ben heel blij voor je !!!
  als het mag wil ik ook graag meeloten voor de efteling kaartjes.
  ik heb gestemd, mijn man heeft gestemd, ik heb je actie op facebook gedeeld en op een forum waar ik op zit ( prijsvragen-freaks)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge