Over ons

Hallo allemaal!

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over ons. Op deze pagina vertellen we wie we zijn en hoe we op het idee zijn gekomen voor onze site Positief Besparen.

Sander en Danielle

Wij zijn Sander en Danielle (beter bekend als Daantje). Sinds augustus 2012 gaan wij als man en vrouw samen door het leven. Samen houden wij al zo’n anderhalf jaar een blog bij over ecologisch leven en (geld) besparen. De bedoeling was dat dit een informatieve blog zou worden, maar al snel werd het steeds meer een persoonlijke blog, wat enorm leuk is om bij te houden, maar niet wat in eerste instantie de bedoeling was. Ondertussen was Daantje al begonnen om via een andere site informatieve artikelen te schrijven, maar ze kreeg steeds meer het gevoel dat ze hier niet op haar plek was, omdat de artikelen van medeschrijvers op deze site van steeds mindere kwaliteit werden. Sander op zijn beurt had behoefte aan wat meer uitdaging op het gebied van programmeren. Dus 1 en 1 optellend besloten we een nieuwe poging te wagen om een informatieve site op te zetten. En hier zie je het resultaat!

Ook zulen we kort nog wat over onszelf vertellen.

Danielle

daantjeMijn naam is Danielle en ik ben 27 jaar oud. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik twee passies. Mijn eerste passie is rekenen. Ik ben dol op cijfers en ik vind het geweldig om spaarplannen te maken en uit te voeren. Een van mijn eerste herinneringen is dan ook dat ik aan het sparen was voor een super-nintendo. Ik had helemaal uitgerekend hoeveel ik per dag moest sparen om de nintendo op mijn verjaardag te kunnen kopen en hoewel niemand me geloofde klopte het tot op de dag! Tegenwoordig is mijn doel met het sparen toch net iets anders, namelijk zoveel mogelijk financieel onafhankelijk worden, maar de tactieken die ik gebruik zijn grotendeels hetzelfde gebleven.

Mijn tweede passie is schrijven. Tijdens mijn opleiding tot maatschappelijk werker heb ik een cursus artikelen schrijven gevolgd en op dit moment ben ik bezig met een cursus kinderboeken schrijven. Hoe meer ik kan schrijven, hoe beter. Het is leerzaam, leuk, een uitlaatklep… Schrijven betekent ontzettend veel voor mij. Op deze site ga ik deze passies verder uitleven.

Sander

SDC16010Hallo allemaal, ik ben Sander, een 26jarige programmeur. Mijn taak op deze site is vooral om mijn vrouw zoveel mogelijk te helpen met de technische dingetjes, en op die manier voorkomen dat zij de computer uit het raam smijt, haha. Maar het gaat al steeds beter 😉 . Schrijven is dan weer niet echt mijn ding, dus ik laat het hier voorlopig bij 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Over ons

 1. Wat een ontzettend leuke site hebben jullie. Toevallig ben ik er een paar weken geleden via Google terecht gekomen en ik kan echt genieten van alle interessante artikelen. Ik was erg nieuwsgierig naar wie jullie waren en heb al een aantal keren daarnaar gezocht, maar steeds opnieuw werd ik weer afgeleid door de leuke ideeën, onderzoeken en teksten. Gisteren heb ik met veel doorzettingsvermogen doorgescrold op jullie facebook pagina en eindelijk deze pagina gevonden.
  Hopelijk hebben jullie nog veel inspiratie en zin over, want jullie fanclub breidt uit!

  Groeten Manon Reits

  • Wat lief! Bedankt voor het compliment. Ik zit hier helemaal te stralen, zo leuk als mensen van onze site kunnen genieten 😀

 2. Hi Dana en Sander, leuke blog en wat goed dat je Klezzer leuk vind. Fijn voor mij maar op den duur voor je zelf als je maar genoeg te reviewen hebt. Nu is het voor mij in de loze uurtjes ff tussendoor en dat maakt het nu veel relaxter. In het begin is het allemaal even zoeken en veel tijd.
  Groetjes,
  Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *