De Positief Besparen Award


lente cupcakePositief Besparen vindt het leuk om afentoe ook andere bloggers of websites in het zonnetje te zetten. Norbert is de eerste die van ons de ‘Positief Besparen Award’ uitgereikt krijgt voor zijn positieve website over besparen en dan in het bijzonder de manier waarop hij 9 moederdagpakketten bij elkaar sprokkelde! Deze blog bracht bij ons een glimlach op ons gezicht… Genieten jullie mee?

Extra Besparen

Op zijn site Extra Besparen vertelt Norbert over de verschillende manieren waarop hij geld bespaart en gratis artikelen wegkaapt bij winkels. Hier worden wij vrolijk van! Maar het leukste verhaal vonden wij toch het verhaal over de 9 gratis moederdag-pakketten die hij heeft gescoord bij de Wehkamp. Op zijn site kun je het volgende verhaal lezen over wat er gebeurde toen hij erachter kwam dat er geen grens was gesteld aan het aantal pakketten dat hij kon aanvragen:

Wat ik heb gedaan is twee pakketten op zondag bestellen met een cadeaubon van € 10, totaal dus € 20. De volgende dag werden die al bezorgd en ik heb met de cadeaubonnen direct twee nieuwe cadeaubonnen gekocht van deze keer € 15 per stuk (ik moest dus € 10 bij betalen).

Je raadt het al, een dag later werd het weer keurig bezorgd (met Dove moederdagpakket) en heb ik het wederom opnieuw besteld. Uiteindelijk kreeg ik vandaag (zaterdag) de laatste drie pakketten, waardoor ik in totaal deze week 9 gratis Dove pakketten heb gekregen. De waarde per pakket is ongeveer € 11, dus in totaal € 99 aan online gratis producten met mijn dank aan Wehkamp.

Zoals altijd bewaar ik dit niet alleen maar voor ons gezin maar geef ik het weg aan familie en vrienden. 

Populair

Norbert geeft het zelf al aan in het vervolg van zijn blog: dit soort acties maken hem erg populair bij zijn familie en vrienden! Maar het heeft hem ook populair gemaakt bij ons. Want mensen die niet alleen voor zichzelf besparen, maar hun ‘rijkdom’ ook met andere mensen delen, dat vinden wij een dikke pluim waard!

We hopen dat ook dat we nog veel van dit soort verhalen mogen lezen op de website Extra Besparen!

 

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “De Positief Besparen Award

  1. Hartelijk dank voor deze eer, ik lees altijd met veel plezier jullie site en vind het heel leuk dat jullie blijkbaar mijn blog ook interessant (en amusant) vinden.

    Ik ga zeker nog veel meer verhalen op mijn site plaatsen.

  2. Eerlijk gezegd vind ik dit toch een beetje jammer. Ik wilde ook graag zo’n pakket bestellen, en vele anderen met mij, en toen waren ze uitverkocht. Het is leuk dat het bij familie terecht is gekomen, maar 9 pakketten vind ik toch wel wat overdreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge