En de winnaar is….

wijnVorige week bestond Positief Besparen een half jaar. Ter ere van deze gelegenheid hebben wij een give-away georganiseerd, waar tot vandaag op kon worden gereageerd. Inmiddels is de winnaar bekend! Lees snel verder!

De uitslag

Er hebben 11 mensen gereageerd met een energiebespaartip. Alle reacties hebben we genummerd van 1 tot 11. Vervolgens hebben we via Random.org een willekeurig getal tussen de 1 en 11 laten genereren. Het nummer dat hieruit kwam, was nummer 1! Dit betekent dat E. van Dam het boekje 301 gouden energiebespaartips heeft gewonnen! Van harte gefeliciteerd en veel succes met het besparen op de jaarnota!

Haar eigen energie-bespaartip? Wij halen de stekker van de waterkoker uit het stopcontact wanneer we hem niet gebruiken. Daarnaast koken we met water uit de waterkoker omdat dit het water sneller verwarmt en minder kost dan het gas waarop wij koken. Verder schakelen we de waterkoker altijd uit voor hij zelf klaar is, omdat het water vaak al gekookt is en hij nog doorpruttelt. Dit bespaart energie én scheelt kalk op het ijzer.

Voor iedereen die niet heeft gewonnen: op Positief Besparen vind je ook al veel bepaartips!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge