Gratis bellen met Voipbuster

telefoonHeb jij een smartphone of een computer? Dan kun je met het programma Voipbuster in veel gevallen gratis bellen. Dit kan enorm schelen op de telefoonrekening! Hieronder zal ik uitleggen wat Voipbuster is, hoe het werkt en hoeveel je ermee kunt besparen.

Voipbuster

Voipbuster is een goedkopere variant van Skype. Het is een programma dat je kunt installeren op je mobiele telefoon of computer en waarmee je (gratis) kunt bellen. Het maakt gebruik van het verzenden van informatie via internet, in plaats van via het telefoonnetwerk. Je belt dus zonder de tussenkomst van je telefoonprovider.

De mogelijkheden met Voipbuster

 • Je kunt gratis bellen met andere mensen die online zijn en Voipbuster geïnstalleerd hebben
 • Je kunt gratis of tegen een goedkoop tarief bellen naar vaste nummers wereldwijd via je mobiele telefoon, computer en in sommige gevallen zelfs met de huistelefoon

Hoe werkt Voipbuster?

Volg hiervoor het volgende stappenplan:

 • Allereerst dien je Voipbuster te downloaden. Je kunt de download-pagina van Voipbuster hier vinden. Op je mobiel kun je Voipbuster downloaden via de app-store van je telefoon. Hun mobiele app heet “MobileVOIP”.
 • Vervolgens verschijnt Voipbuster tussen je gedownloade bestanden en moet je het installeren
 • Als je Voipbuster voor het eerst opstart moet je een gebruikersnaam en wachtwoord uitkiezen
 • Vervolgens kun je gaan bellen. Naar sommige landen bel je helemaal gratis, voor andere landen moet je beltegoed aanschaffen. Als je €10 beltegoed hebt aangeschaft krijg je als bonus 120 dagen compleet gratis bellen naar alle vaste nummers. Je kunt alléén bellen met Voipbuster als je op een locatie bent met een internetverbinding via een draadloos netwerk. Via de internetverbinding op je mobiel is de gesprekskwaliteit te slecht en versta je elkaar vaak niet.

Is Voipbuster goedkoper?

Voipbuster is goedkoper dan gewoon bellen wanneer je per maand voor meer dan €2,50 naar vaste nummers in het binnenland of buitenland belt. Als je nooit naar vaste nummers belt is de investering van €10 eigenlijk te hoog. Voor het bellen naar mobiele nummers zou ik Voipbuster niet aanraden, want dit is duurder dan bij je eigen telefoonmaatschappij.

Natuurlijk kun je er ook voor zorgen dat je wat vaker naar vaste nummers belt in plaats van naar mobiele nummers of 0900-nummers. Op die manier kun je dan opeens wél veel geld besparen:

 • Vaste nummers van bedrijven vind je bijvoorbeeld op deze site. Staat het telefoonnummer van jouw bedrijf er niet tussen? Zoek het vaste nummer dan op via de site van het bedrijf. Het nummer waarmee je hebt bedrijf vanuit het buitenland kunt bellen is meestal gratis te gebruiken met Voipbuster.
 • Vraag ook om de vaste telefoonnummers van je vrienden en familie, zodat je ze eerst kunt proberen te bereiken per Voipbuster

 

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Gratis bellen met Voipbuster

 1. Helemaal mee eens! Ik bel zelf met Internetcalls.com, een van de clones van VoipBuster, in combinatie met een Samsung dect toestel.

  Hierdoor heb ik een 030-nummer en heel veel belminuten voor slechts 12,50 (inclusief BTW en kosten) per 120 dagen. Niet duur dus!

  • Beste lezers.
   Ik heb viopconnect op mijn mac gehad.
   De laatste tijd werd de kwaliteit steeds slechter.
   Verleden week werkte voipconnect niet meer.
   Alles is in het Engels bij hun dus oplossen kan ik het probleem niet.
   Ik heb niks aan een Engels talige helpdesk.
   Ik bel nu met skype.
   Skype is erg duur en heeft wel goede verbindingen.
   Weet iemand een andere goedkope oplossing om te kunnen bellen naar vaste lijnen in Nederland.
   Bedank alvast voor een oplossing.

 2. Beste lezers ik heb al enkele jaren void conect (voipbuster op mac)
  Sinds enkele weken kan ik geen verbinding met niemand meer maken.
  Beltoon gaat over maar verbinding komt niet.
  Ik kan niet klagen omdat ik het mailadres niet kan vinden.
  Klik ik op held dan krijg ik alleen onzin te zien.
  Voipbuster is echt een ramp ik ga over op skype.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge